Over manegespiegels.nl

FOSK Mirrors, het bedrijf achter Manegespiegels.nl

Wie zit er achter manegespiegels.nl?

Het bedrijf achter manegespiegels.nl is FOSK Mirrors uit Joure. Fosk is een jong bedrijf uit het noorden van Nederland dat inmiddels specialist is op het gebied van spiegels. Alle dressuur spiegelwanden van FOSK zijn een product dat wij zelf produceren. U koopt dus rechtstreeks van de fabrikant.

Wat is de geschiedenis van de verrijdbare spiegelwand?

De eerste manege spiegelwand die wij hebben gemaakt stamt uit maart 2010. Destijds nog met een stalen verzinkt frame, een stalen lijst rondom de spiegel en scharnieren vóór de spiegeldelen. Inmiddels heeft de spiegelwand een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Zo zijn de lijsten rondom de spiegel verdwenen en hebben deze plaats gemaakt voor rondom geslepen spiegeldelen. De verzinkte beschermlaag is vervangen door een harde poedercoating die in elke RAL-kleur te verkrijgen is.

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken om een kwalitatief product te maken en te houden. Wij staan achter ons product en daarom geven wij 3 jaar garantie op de gehele spiegelwand bij normaal gebruik. Maar ook daarna kunt u altijd bij ons aankloppen met vragen, opmerkingen of als u een probleem heeft met uw spiegelwand.

Meer dan manege spiegels?

Naast manegespiegels leveren wij verrijdbare spiegels zoals u vaak ziet in fitness- en sportcentra. Maar ook plaatsen wij balletspiegels met de bevestiging in de spiegel geïntegreerd, zodat u geen hinderlijke paal naar de vloer heeft.

Verder kunt u onze manegespiegels terugvinden in diverse maneges in binnen- en buitenland. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.