Over ons

Manegespiegels.nl is onderdeel van FOSK Mirrors

Wie zijn wij?

Manegespiegels.nl is onderdeel van FOSK Mirrors, dé spiegelspecialist uit Joure in Noord-Nederland. Wij plaatsen manegespiegels in Nederland en daar buiten, van Oostenrijk tot in Denemarken en Frankrijk.

Bij ons vindt u professionele spiegels voor elke situatie en elk gebruik, van spiegelwanden voor sportscholen tot verrijdbare spiegels, ballet barres en spiegels voor buiten. We hebben dus uiteenlopende soorten spiegels, maar maken ze ook geheel op maat, afgestemd op uw wensen.

Bij ons koopt u rechtstreeks van de fabrikant. Elke spiegel wordt ontworpen en gemaakt in onze werkplaats. Daardoor kunnen we u de beste kwaliteit, bruikbaarheid en veiligheid bieden als het om spiegels gaat.

Zoekt u een spiegel? Wij helpen u graag.

Wat is de geschiedenis van onze manegespiegel?

De eerste manege spiegelwand die wij hebben gemaakt stamt uit maart 2010. Destijds nog met een stalen verzinkt frame, een stalen lijst rondom de spiegel en scharnieren vóór de spiegeldelen. Inmiddels heeft de spiegelwand een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Zo zijn de lijsten rondom de spiegel verdwenen en hebben deze plaats gemaakt voor rondom geslepen spiegeldelen. De verzinkte beschermlaag is vervangen door een harde poedercoating die in elke RAL-kleur te verkrijgen is.

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken om een kwalitatief product te maken en te houden. Wij staan achter ons product en daarom geven wij 3 jaar garantie op de gehele spiegelwand bij normaal gebruik. Maar ook daarna kunt u altijd bij ons aankloppen met vragen, opmerkingen of als u een probleem heeft met uw spiegelwand.

Meer dan manege spiegels?

Naast manegespiegels leveren wij verrijdbare spiegels zoals u vaak ziet in fitness- en sportcentra. Maar ook plaatsen wij balletspiegels met de bevestiging in de spiegel geïntegreerd, zodat u geen hinderlijke paal naar de vloer heeft.

Verder kunt u onze manegespiegels terugvinden in diverse maneges in binnen- en buitenland. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.